home coco yoga massage workshop dans schema filmpjes contact
   
   
 

Baby Massage

Baby massage is de taal van het aanraken en liefhebben!

Baby massage verbetert het immuunsysteem, verbetert de slaap van baby en ouder, zorgt voor ontspanning voor baby en ouder, en geeft geborgenheid en gevoel van liefde en geruststelling.

Massage zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk ontspant. Door massage, dat een combinatie is van aanraking en warmte neemt het hormoon endorfine toe. Endorfine vermindert het stressgevoel. Het geeft je een vredig en rustig gevoel, ontspant de spieren en brengt de bloeddruk omlaag, verlicht pijn, stimuleert de doorbloeding en geeft energie.

Mijn massage opleiding heb ik in India gedaan. Daar heb ik diverse (acupressuur) massagetechnieken geleerd. Bovendien heb mij geschoold in de Indiase 'ayurveda' (kennis van het leven/gezondheidsleer) en de Chinese Medicijnleer waarbij met namen de 'meridianen' (energiebanen in het lichaam die verbonden zijn met de organen) worden behandeld. Ik masseer alleen met pure natuurlijke essentiële olieën zonder chemische toevoegingen. Daarbij maak ik gebruik van 'aromatherapie'(behandeling/genezing door middel van geuren) waar ik ook alleen geurolieën gebruik die puur natuurlijk zijn zonder chemische toevoegingen.

Of geef je op voor postnatale yoga met baby en babymassage.Deze cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten. In deze 2 bijeenkomsten leer je babymassage technieken (onder meer Shantala van Frederic Leboyer en Loving Touch van Peter Walker), til- en draagwijzen en de lichaamstaal van je baby. De lessen duren 90 minuten en zijn inclusief samenvatting van de massagetechnieken, koffie, thee en natuurlijke olie.

Zelf meenemen/aantrekken: aankleedkussen of schapenvachtje, verschoonspullen en voeding voor je baby, 1 hydrofiele doek en een handdoek. Draag makkelijk zittende kleding. Zorg dat je korte nagels hebt en geen scherpe ringen en/of armbanden draagt. Zorg dat je baby geen honger heeft en ca. 30 minuten van te voren niet heeft gegeten. Neem je baby mee in een draagzak- of doek, want er is helaas geen ruimte voor kinderwagens.

CURSUS

Kosten: 75 euro voor 3 bijeenkomsten van 90 minuten, 100 euro samen met partner (inclusief: baby olie, handleiding baby massage, samenvatting postnatale yoga, koffie en/of thee) .

Eerstvolgende cursus: zaterdag 9, 16 en 23 februari van 15 tot 16.30 uur.

Privé massage: 45 euro per uur. 60 euro voor 90 minuten, inclusief partner. Inclusief essentiële olieën en aromatherapie, handdoeken, thee. Je hoeft zelf niets mee te brengen, alles is aanwezig en inclusief in de prijs.

 

 

home