Coco Bliss

Hallo en welkom !

Graag wil ik mezelf aan je voorstellen. Ik ben Coco Matthijssen en werk ook onder de naam Coco Bliss.

Zwanger tulle topless

Een paar jaar geleden ben ik verliefd geworden op het eiland Ibiza. Een heel magisch eiland met creatieve energie en speciale mensen.

Ik visualiseerde dat ik mijn ervaring op het gebied van Fertiliteit, Tantra, Yoga, Meditatie, Dans en Massage op Ibiza met zoveel mogelijk mensen zou kunnen delen. En het gebeurde! Daarna visualiseerde ik de liefde van mijn leven. En die kwam mij ook hier op Ibiza op het pad. Vervolgens was mijn droom om retreats te kunnen geven op een schitterende locatie in de mooie natuur van het magische eiland. En ook dat geschiedde. Dat mijn ultieme droom zou uitkomen dat ik ook nog een kind mocht ontvangen, is het wonderbaarlijke geschenk van het vruchtbare eiland ….

Biografie Coco

Na 10 jaar ervaring met diverse internationale Fertiliteitsbehandelingen, zoals, embryo- en eicel donatie, kunstmatige inseminatie en adoptieproces, mag ik mezelf een Fertiliteits ervaringsdeskundige noemen. Ik ben diverse keren zwanger geworden op Ibiza en heb diverse miskramen gehad. Sinds jaren werk ik met vrouwen, mannen en paren met vruchtbaarheidskwesties en spreek ik op internationale festivals en congressen over Well-Being en Fertiliteit. Ik heb tevens mijn verhaal verteld op televisie (Jinek) en in diverse bladen (o.m. Ouders van Nu) en op websites (Linda, Famme)

Ik ben een gecertificeerde Coach, Yoga (Well-Being, Zwangerschap en Kinderen) en Tantra docent en Massage therapeut. Mijn opleidingen heb ik gevolgd in India, Ibiza en in andere landen bij bekende scholen/leraren, zoals Sivananda, Shiva Rea (Vinyasa Flow), David Life (Jiva Mukti), Ana Forest (Healing Yoga), Dany Paradise (Ashtanga), Donna Holleman (Iyengar), Ann Brett (Kundalini Yoga) en Francoise Barbira Freedman (Well-Being Yoga).

Naast Yoga, is dansen een van mijn passies en beoefen ik diverse dansen, zoals Extatische Dans/5 Ritmes (Gabrielle Roth), Trance Dance (Siva Rea) en Buikdans (Belly Dance Superstars). In mijn praktijk gebruik ik de wijsheden van oude alternatieve medicijnen, zoals de Indiase Ayurveda, Chinese Medicijnleer en de klassiek Homeopathie.

Mijn manier van Fertility Coaching is een holistische benadering van body, mind&spirit. Ik maak gebruik van Yoga, Mindfulness Meditatie en Hypnotherapie, Quantum Energy Healing, Positieve psychologie/Neuro Linguïstische Programming (NLP), Mantra zang, Ontspannende Ademhalingstechnieken,  Helende Visualisaties, Positief Denken/Mindset, Innerlijk Kind, Familie-opstellingen, Homeopathie, Orthomoleculaire medicijnen/vitamines&mineralen, Chinese Medicijnleer/Taoïsme, Indiase Medicijnleer/Ayurveda, Acupresure Massage, Tantra, en Dansen. Naast Coaching, heb ik Psychologie, Bedrijfskunde en Filosofie gestudeerd.

Ik werk ook als ‘Liefdes Coach’. Liefde is voor mij het allerbelangrijkste in het leven. Bewust liefhebben ofwel ‘Conscious Love’ of  ‘Tantra’ heeft mijn leven veranderd. Het leven en  mijn  relaties, zijn mijn grootste leermeesters. Mijn andere leraren zijn Margot Anand (Tantra, the art of everyday ecstasy), Osho (‘Tantra spirituality and Sex’) en Daniel Odier (‘ Tantric Quest’ en ‘Desire’).

Karakteristiek voor mijn lesstijl is mijn openheid, positiviteit, enthousiasme, liefdevolle toewijding en iedereen in zijn/haar waarde te laten.

Het grootste deel van het jaar woont ik in mijn huis ‘Casa Bliss’ op Ibiza waar ik workshops en privé sessie geef en retreats organiseer. In studio ‘Bliss’ in Amsterdam geef ik workshops en coachings sessies als ik in Nederland ben. Dit is meestal in de zomermaanden juli en augustus en de wintermaanden december en januari. Een gedeelte van het jaar ben ik op reis en geef ik les op internationale festivals op Ibiza, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Rusland en India.

Ik zie er naar uit om je/jullie te mogen verwelkomen tijdens een Well-Being Fertility retreat op het magische eiland Ibiza!

Zwanger Es zittend namaste

Zonnige groeten van Ibiza,

Coco Bliss

Email: info@cocobliss.org

Facebook: Coco Matthijssen (Coco Bliss) en Well-Being Ibiza

Skype: cocobliss (op afspraak)

Mobiel: +31(0)618087018 (ook via Whatsapp)