Tantra Love Coaching & Love Retreats

IBIZA LOVE WEEK (6-12 april 2019)

Wil jij lekker genieten van de liefde en de zon op Ibiza?

Doe dan mee met  IBIZA LOVE WEEK !
Na deze ervaring zal je leven nooit meer hetzelfde zijn ….

 

Inclusief:
• 7 dagen (6 nachten) op een schitterende locatie op Ibiza, met een eigen bed en op basis van delen van een kamer. • Ontbijt en lunch met thee, koffie en water • Dagelijkse workshops en enkele avondsessies om de ware liefde te ontdekken op speciale plekken op Ibiza. • Love ‘goody bag’ en nog veel meer verrassingen !

Exclusief:
• Vlucht of boot/autoreis naar Ibiza en reis-en annuleringsverzekering. Zie voor vluchten maatschappijen: Transavia, Vueling, Ryanair, EasyJet, Vueling, etc.                                                      • Transfer van en naar het vliegveld en extra Ibiza services (aan te vragen via Coco).                       • Auto huur: Doyouspain; Cardelmar; Carrental.com, etc. Het is aan te bevelen om een auto te huren op Ibiza. Het is ook mogelijk een auto te delen met andere deelnemers.                                                              

Prijs
Vanaf €1.250,– op basis van het delen van een tweepersoonskamer. Op aanvraag is een 1-persoonskamer met toeslag mogelijk.
Dagelijks programma
Ontbijt (09.00-10.00 uur)
Een licht en gezond ontbijt met tea, coffee, yoghurt, (soja) melk, muesli, fruit, crackers en brood met beleg. Maak met de blender je eigen ‘love’ smoothie!

Morgen sessie (10.30-12.45 uur)
In de ochtend hebben we een sessie aan het strand of in de natuur of naar een van de speciale plekken of Ibiza. We gaan de liefde in onszelf ontdekken, onze passies, voorwaarden voor een goede liefdesrelatie, en de liefde voor het leven. Elke ochtend weer een nieuw thema met een verrassing!

Lunch (13.00-14.00 uur)
Een gezonde voedzame lunch met soep, salade, en pasta of curry.

Privé Sessies (14.00-17.00 uur)
In de middag is er de gelegenheid voor een privé sessie met Coco of Tjitske. Deze een-op-een sessies bieden je de mogelijkheid om dieper contact te maken met jezelf. Je ware zelf en je passies te ontdekken via coaching, massage, dans en meditatie. Deze privé sessies kunnen je helpen je leven te veranderen!

Privé sessies met Coco of/en Tjitske. De kosten van een privé sessie bedragen €100 voor 90 minuten.
      

Avond sessies  (20.30-22.30 uur)

In de avond sessies leren we je bijvoorbeeld de ‘do- en don’ts’ voor (speed) dating. En doen we rollenspellen. Maar we gaan ook lekker ontspannen met meditatie bij zonsondergang, dansen, lachen en sterren kijken.

Love Karma
We helpen elkaar als mogelijk met het neerzetten, opruimen en afwassen van het ontbijt en de lunch. Het huis wordt voor en na de week schoongemaakt en het is de bedoeling dat wij het met z’n allen zo schoon mogelijk houden.
         
Privacy
We willen een week organiseren waarin iedereen zich goed en veilig voelt.  Daarom is het belangrijk de grenzen voor jezelf en aan anderen aan te geven. En die van anderen ook te respecteren. Alles wat in deze week besproken wordt blijft in de groep. Respecteer jezelf en alle andere deelnemers. We vragen je om het huis zo schoon mogelijk te houden en het afval zo veel mogelijk te scheiden en geen afval achter te laten in de natuur. Roken is alleen buiten toegestaan. Tijdens de week is het niet toegestaan om alcohol of drugs te nuttigen op de locatie. Als je onder behandeling bent van een psychiater en medicijnen gebruikt, laat het ons vooraf weten.

Go with the flow
In je vrije tijd kun je ontspannen en aan van de schitterende strandjes van Ibiza. Een mooie wandeling maken in de energierijke natuur van Ibiza. De schitterende oude stad van Ibiza beklimmen, een hippie markt bezoeken, loungen bij een van de bekende beach-clubs, en veel meer … Ibiza is magisch.

Over de organisator Coco Matthijssen (Coco Bliss)

Coco Matthijssen (Coco Bliss)

Hi, ik ben Coco Matthijssen en woon het grootste gedeelte van het jaar op het eiland Ibiza. Ik heb een zoon Elvis die 1 jaar oud is. Ik werk als  Liefdescoach. Mijn ervaring als ‘Love Coach’ heb ik vooral opgedaan als Coach voor een relatiebemiddelingsbureau en in mijn eigen relaties.
Ik heb Psychologie, Filosofie en Bedrijfskunde gestudeerd. Ik heb ook Yoga-, Dans- en Massage- opleidingen gedaan. Ik gebruikt diverse technieken en wijsheden uit de Oosterse- en Westerse wereld. Zoals NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Quantum Energie, , Innerlijk Kind, Stemtechnieken, Visualisaties en Positieve Mindset, Chinese- en Indiase Medicijnleer in my techniques. Ik omarm de levensenergie en sta open voor alle positieve invloeden.
Karakteristieken van mijn persoonlijkheid zijn: liefdevol, enthousiast, toegewijd, energiek en positief.

(Photography: José A. Hervas: www.ibizalights.com)

Betaling, Bevestiging en Annulering
De boeking wordt binnen een week bevestigd met een email en een factuur. De betaling dient binnen twee weken plaats te vinden. Na betaling ben je verzekerd van een plek. Check of alle gegevens kloppen. Bij aankomst dien je een kopie van je paspoort af te geven.

Annuleringsvoorwaarden:
– 8 weken voor aanvang: 50% van de betaling
– tussen 4 en 8 weken voor aanvang : 75% van de betaling
– van 4 weken voor aanvang:  100% van de betaling

We hebben het recht de week te annuleren indien er minder dan 10 deelnemers zijn. Het gehele bedrag van de week dat is betaald, zal worden terugbetaald.

Privé Love (mid) Week of Love Weekend
Je kunt ook een privé Love (mid) Week of Weekend op Ibiza boeken en geheel alleen of samen met je partner door Coco worden gecoached. Alles wordt naar wens en op maat verzorgd. Je kunt de tijd dat je wilt aankomen en het budget dat je te besteden hebt doorgeven. Het is ook mogelijk om een privé ‘Love Session’ bij Coco in haar studio Bliss in Amsterdam te boeken.

Stuur je wensen naar: info@cocobliss.org
Contactgegevens en boekingen
Voor boekingen en speciale verzoeken: info@cocobliss.org
Meer informatie, foto’s en videos: www.cocobliss.org
Coco
Email: Coco Bliss: info@cocobliss.org

Facebook: Coco Matthijssen (Coco Bliss) en pagina’s/groepen: ‘Coco Bliss’ ‘Ibiza Bliss Tantra’

LinkedIn: Coco Matthijssen

Skype: cocobliss (op afspraak)
Mobiel: 0034 610 828 600  (whatsapp)

We zien er naar uit om je te mogen verwelkomen op Ibiza!

Coco Matthijssen


(Copyright: Coco Bliss)