Fertility Lifestyle

Fertility Lifestyle
De Fertility Lifestyle omvat alles dat jij kunt doen om je vruchtbaarheid te optimaliseren.
De Fertility Lifestyle omvat vele aspecten waar jij zelf invloed op kunt uitoefenen, zoals: voeding, beweging, ontspanning en positieve mindset. Een Fertility Coaching Sessie kan bestaan uit Fertility Yoga, Fertility Massage, en adviezen voor Fertility Food en een Positieve Mind Set.
Geef je kracht nooit weg aan en ander, want er bestaan veel mogelijkheden om je vruchtbaarheid te verbeteren. Of je nu zwanger probeert te worden via een natuurlijke weg of met behulp van hormonen en/of een traject in een fertiliteitskliniek. Als je samen met een partner probeert zwanger te worden, dan is het ook belangrijk dat hij de Fertility Lifestyle toepast om de kans om zwanger te worden en te blijven te vergroten en een gezonde baby op de wereld te zetten.
Wil je meer weten? Een Fertility Coachingssessie met mij? Stuur mij dan een email met jouw verhaal:

info@cocobliss.org

Fertility Coaching

  • Begeleiden bij je kinderwens
  • Adviseren van levensstijl om je vruchtbaarheid te optimaliseren
  • Ondersteuning bij het zwanger worden (via natuurlijke weg of via vruchtbaarheidsbehandelingen)
  • Technieken aan te dragen hoe de relatie met je jezelf en je eventuele partner te versterken
  • Helpen bij het ontstressen en creëren van een positieve mindset

Graag begeleid ik je tijdens jouw vruchtbaarheidsreis!

Wil je een persoonlijke coachingsessie? Dit kan op Ibiza of in Amsterdam als ik in Nederland ben. Of  via Skype of Whatsapp.

Mail me voor een afspraak :

info@cocobliss.org

Prijs Fertility Coachings Sessie van 90 minuten: €90

Fertility Retreats op Ibiza

zaterdag 3 t/m vrijdag 9 november 2018

Prijs: €995 (inclusief BTW)

Gratis informatiebijeenkomst op zaterdag 1 september van 11 tot 14 uur in studio Bliss in Amsterdam. Filips van Almondestraat 9-huis, 1057 ZR Amsterdam.

Tijdens deze bijeenkomst zijn er gratis Fertility hapjes en drankjes, Fertility Yoga, Fertility Self Massage en Fertility Coaching.

Gratis parkeren. Je kunt gewoon komen, alleen of met vriend of vriendin.

Meld je gratis aan via:

info@cocobliss.org

Opleiding tot Fertility Coach

Wil jij zelf graag als Fertility Coach gaan werken en mensen met een kinderwens begeleiden?

Volg dan mijn opleiding tot Fertility Coach op Ibiza!

zaterdag 24 t/m vrijdag 30 november 2018

Prijs: €1.250 (ex BTW)

Gratis informatiebijeenkomst op zaterdag 1 september van 11 tot 14 uur in studio Bliss in Amsterdam. Filips van Almondestraat 9-huis, 1057 ZR Amsterdam.

Tijdens deze bijeenkomst zijn er gratis Fertility hapjes en drankjes, Fertility Yoga, Fertility Self Massage en Fertility Coaching.

Gratis parkeren. Je kunt gewoon komen, alleen of met vriend of vriendin.

Hierbij mijn Youtube filmpje voor mijn Fertility Coaching, Fertility Retreats en de eerste Internationale Opleiding tot Fertility Coach op Ibiza.
Voel je vrij deze te delen met mensen die interesse kunnen hebben. Dank je wel!

Foto Coco bloem camping

WELL-BEING FERTILITEITS RETREATS IBIZA

Een unieke 7-daagse vruchtbaarheidsretreat die je leven zal veranderen !!!

Wil je jouw vruchtbaarheid verbeteren? Hierin positief begeleid worden door een ervaringsexpert, coach en therapeut op gebied van fertiliteit? Wil je je helemaal ontspannen? Fysiek, emotioneel en hormonaal weer in balans komen? Wil je vanuit je eigen scheppingskracht leven? De juiste beslissingen kunnen nemen ten aanzien van je kinderwens? Wil je in je eigen kracht komen te staan?  Verblijven op een schitterende plek in de natuur en dichtbij een idyllisch strand op het magische vruchtbare eiland Ibiza?

Ibiza Almond Es Vedra2 Hervas Moras

Ervaar dan het Well-Being Fertiliteits Weekend op Ibiza dat je leven zal veranderen!

Tijdens deze retreat werken we samen aan het dieper leren kennen en daarmee verbeteren van je vruchtbaarheid d.m.v. levensveranderende Coaching op gebied van lifestyle en relaties, hormoon balancerende Yoga, doelgerichte Meditatie, energieke wandelingen, ontspannende Massages, en meer …

Doelen

Tijdens het Well-Being Fertiliteits Retreat krijg je handvaten aangereikt om je als vrouw of als man te helpen om inzicht te krijgen in wie je werkelijk bent en wat je nodig hebt om vanuit je hart te leven. Hoe ver je wilt en kunt gaan voor het ontvangen van een kind. Of wellicht om de kinderwens los te laten en open te staan voor een ander vruchtbaar leven. Vruchtbaarheid omvat veel meer dan zwangerschap en het zijn van een moeder of vader. Het gaat om leven vanuit je hart, in vreugde en tevredenheid. Het koesteren van je innerlijke kind. Zelf de meester te zijn van je leven en vanuit je scheppingskracht te leven. Vruchtbaar zijn is creëren: dit kan een kind zijn, een eigen bedrijfje, een kunstwerk, het schrijven van een boek, of welke creatie dan ook die jou gelukkig maakt.

Programma

Zaterdag

Ontvangst op locatie (vanaf 15.00 uur).

Diner met soep en brood (18 uur)

Kennismaking en bespreking programma en meditatie (19.30-21.30 uur)

Dagelijks

Ontbijt (08.30-09.00)

Begin de dag met gekookt water op lichaamstemparatuur met verse citroensap en gember voor de lever-en nierreiniging en energie!

Een licht en gezond ontbijt met kruiden- en groene thee, fruit, yoghurt, soja-, of haver-, of amandelmelk, muesli, noten, fruit, mais- en rijstwafels, en crackers. Smoothies kunnen zelf gemaakt worden.

Well-Being Fertiliteits Yoga Sessie (09.00-10.30 uur)

Ibiz Sun salutations Global Mala Day

We starten de dag met de Fertility Well-Being Yoga Sessie die bestaat uit meditatie, ademhaling, visualisaties, ontspanningsoefeningen en zachte yoga houdingen die de fertiliteit bevorderen. Af en toe zullen we ook zingen, lachen en dansen om je te verbinden met je persoonlijke magie. Deze sessie geeft je balans: fysiek, mentaal en emotioneel.

 

yoga-es-vedra

 

Ontbijt (10.45-11.15 uur)

Een licht en gezond ontbijt met kruiden- en groene thee, yoghurt, soja-, of haver-, of amandelmelk, muesli, fruit, mais- en rijstwafels, crackers, brood en beleg van fruit en noten.

Fertiliteits workshop (11.30-13.00 uur)Heart meditation womens circle

In de Fertiliteits Coaching Workshop wordt je begeleidt om in contact te komen met jouw vruchtbaarheid door het geven van handvaten die je leven zullen veranderen. De coaching zal je positieve energie openen om zo bewust je vruchtbaarheid in jezelf te laten ontwaken. Er wordt gebruik gemaakt van creatieve visualisaties en oefeningen om je overtuigingen, je ‘mindset’ positief te transformeren. Om zodoende in contact te komen met je scheppingskracht. Bovendien wordt je begeleid met het aanpassen van je levensstijl, inclusief voeding, om je potentie om leven te creëren te optmaliseren. Aan het einde van de workshop bestaat de gelegenheid om vragen te stellen.

groep-es-vedra

De workshops kunnen op de locatie zijn, of met een wandeling in de natuur, of bij magische rots van Es Vedrà, aan het strand of op een andere speciale energieplek, zoals de grotten van de vruchtbaarheidsgodin Tanit.

groep-grotten-tanit

Lunch (13.15-14.00 uur)

Een gezonde en voedzame lunch met soep en/of salade en/of groenten met rijst, of couscous, of quinoa, of linzen.

Vrijdag

Fertiliteitsyoga (9-10.30 uur)

Afsluitingsceremonie (11-12.30 uur)

Rond 13 uur dienen we de kamers te verlaten.

Karma Love Yoga

We werken samen tijdens het dekken, afruimen van de tafel, afwassen en voorbereiden van de maaltijden. Dit is bovendien een mooie gelegenheid om andere deelnemers nader te leren kennen.

Vrije tijd

Na de lunch ben je vrij om te genieten van de magische energie van Ibiza en/of een privé sessie bij te wonen. Je kunt ontspannen op een van de schitterende stranden op Ibiza, een wandeling maken door de energierijke natuur. Of ontdek de mooie oude stad van Ibiza, bezoek een museum of galerie, of ga lekker loungen in een van de beroemde strandtenten, dineren op een mooie locatie, met de auto het eiland verkennen, en meer… Ibiza is veelzijdig en magisch.

Privé Fertiliteits Sessies (15.00-18 uur)

In de middag wordt je de gelegenheid geboden tot diverse privé sessies, alleen of met je partner. Bijvoorbeeld een één-op één Coachings sessie waarin je intensief wordt begeleid in thema’s zoals levensstijl, fertiliteit, relaties.

Je kunt ook een ontspannende fertiliteits massage ervaren die je helpt om je blokkades in de lichaam te verwijderen, om zodoende je optimale potentie en fertiliteit en creativiteit te kunnen bevorderen.

Of ervaar een privé sessie van yoga, meditatie, wandeling, dans, tantra, schilderen of een mix naar eigen keuze.

Nicotine, cafeïne, alcohol, drugs en medicijnen

Zwarte thee, koffie, andere cafeïne houdende dranken of alcohol worden tijdens de weekend niet geserveerd, omdat deze een negatief effect op de hormonen en vruchtbaarheid kunnen hebben. Roken graag buiten de locatie van de retreat. Drugs (ook geen marihuana) en alcohol zijn niet toegestaan tijdens de retreat. Als je onder behandeling bent van een psycholoog/psychiater en/of (fertiliteits) arts bent en/of voorgeschreven medicijnen gebruikt, dien je dit persoonlijk bij mij te melden.

Coco Bliss

Zwanger tulle topless

Hallo, mijn naam is Coco. Na 10 jaar ervaring met verschillende Fertiliteitsbehandelingen in heel Europa, zoals, embryo- en eicel donatie, kunstmatige inseminatie en adoptieproces, mag ik mezelf een Fertiliteits ervaringsdeskundige noemen. Ik ben diverse keren natuurlijk zwanger geworden op Ibiza en heb diverse miskramen gehad. Sinds jaren werk ik met vrouwen en mannen met vruchtbaarheidskwesties en spreek ik op internationale festivals en congressen over Well-Being en Fertiliteit. Ik heb tevens mijn verhaal verteld op televisie (Jinek en Marlijn, de Dolende Dertiger in de aflevering over de ‘Kinderwens’) en in diverse bladen (o.m. Ouders van Nu, Margriet, Mijn Geheim,Yoga Magazine) en op websites (Linda, Famme). Dit jaar is op de eerste lentedag, 21 maart mijn zoon Elvis geboren.

Elvis&Coco lr

(foto Vivian Lie voor Moeder Anne Casting)

Ik ben een gecertificeerde Coach, Yoga en Tantra docent en Massage therapeut. Mijn opleidingen heb ik gevolgd in India, Ibiza en in andere landen bij bekende scholen/leraren, zoals Sivananda (Klassieke Hatha), Shiva Rea (Vinyasa Flow), David Life (Jiva Mukti), Ana Forest(Healing Yoga), Dany Paradise (Ashtanga), Donna Holleman (Iyengar), Ann Brett (Kundalini Yoga) en Francoise Barbira Freedman (Well-Being Yoga).

Naast Yoga, is dansen een van mijn passies en beoefen ik diverse dansen, zoals Extatische Dans/5 Ritmes (Gabrielle Roth), Trance Dance (Siva Rea) en Buikdans (Belly Dance Superstars). In mijn praktijk gebruik ik de wijsheden van oosterse alternatieve medicijnen, zoals de Indiase Ayurveda, Chinese Medicijnleer, maar ook uit de westerse klassieke Homeopathie.

Mijn manier van Fertility Coaching is een holistische benadering van body, mind&spirit. Yoga, Mindfulness Meditatie en Hypnotherapie, Quantum Energy Healing, Positieve psychologie/Neuro Linguïstische Programming (NLP), Mantra zang, Ontspannende Ademhalingstechnieken, Helende Visualisaties, Positief Denken/Mindset, Innerlijk Kind, Familie-opstellingen, Energetische Geneeswijzen, Homeopathie, Orthomoleculaire medicijnen/vitamines&mineralen, Chinese Medicijnleer/Taoïsme, Indiase Medicijnleer/Ayurveda, Acupresure Massage, Tantra, en Dansen. Mijn specialisme in Coaching is Fertiliteit. Naast Coaching, heb ik Psychologie, Bedrijfskunde en Filosofie gestudeerd.

Karakteristiek voor mijn lesstijl is mijn openheid, positiviteit, enthousiasme, liefdevolle toewijding en iedereen in zijn/haar waarde te laten.

Het grootste deel van het jaar woont ik in mijn huis ‘Casa Bliss’ op Ibiza waar ik Well-Being weekends geef. In studio ‘Bliss’ in Amsterdam geef ik workshops en coachings sessies als ik in Nederland ben. Een gedeelte van het jaar ben ik op reis en geef ik les op internationale festivals op Ibiza, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Rusland en India.

Annemieke de Poel (Massage therapeut)

Annemieke portret

Annemieke woont al jaren op Ibiza en verzorgt massages bij diverse retreats. Zij  is gespecialiseerd in het masseren van drukpunten die de fertiliteit kunnen bevorderen. Ervaar van Annemieke een ontspannende massage ervaren die je helpt om je blokkades in de lichaam te verwijderen, om zodoende je optimale potentie en fertiliteit en creativiteit te kunnen bevorderen.

Annemieke masage1

 

Delores Wielzen (Vegan Raw Food specialist)

 Delores Wielzen profiel foto

Het gezonde ‘fertility food’ wordt verzorgd door Delores Wielzen van Cocoroco: ’Food for Health and Harmony’. Delores heeft ook een kinderwens, en weegt op dit moment af hoe belangrijk de vervulling hiervan is voor de invulling van haar leven. Door middel haar menu’s creëert zij voedingsbodem die de creatieve energie stimuleert. Fertiliteit maakt hier onderdeel van uit. Haar specialiteit is de veganistische keuken, waarin zij een voorliefde heeft voor Raw Food. Tijdens ‚the Fertility Retreat’ is het menu veganistisch gekookt met raw food elementen, die de vruchtbaarheid stimuleren. Delores’ intentie is om mensen te laten zien en proeven dat het mogelijk is om gezond en lekker te eten op basis van groenten, fruit, noten en zaden.

Cocoroco: Food for Health & Harmony, is tot stand gekomen vanuit de intentie om een leven in balans & harmonie te stimuleren. De elementen voor een leven in harmonie vinden we terug in onze voeding, onze levenshouding en levensstijl. Het pallet van Delores bestaat uit catering, energy healing & reading en de organisatie van retreats & events.

Rococo Delores
+34 600 340 100

deloresibiza@gmail.com
www.canpapallona.com
www.facebook.com/canpapallona

Ibiza

Ibiza, het magische witte eiland van mythen en legendes trekt al vele tientallen jaren mensen van over heel de wereld aan. Met name beroemdheden, artistieke en creatieve mensen. Personen met een vrije geest, de ‘hippy spirit’ voelen zich door Ibiza aangetrokken.

Schermafbeelding-2014-07-07-om-17.02.31

Vanuit de zee doemt het indrukwekkende en mysterieuze rotseiland Es Vedrà uit het water op. Het is de energie van deze rots die de mensen aantrekt. Er bestaat een legende dat Es Vedrà de top van de verzonken beschaving van Atlantis is.

Es Vedra con palma

Ibiza is tevens het eiland van de sirenen/zeemeerminnen in de heldendichten van de filosoof Homerus.

De naam van het eiland Ibiza (‘Eivissa’) is vernoemd naar de god Bes (‘Bacchus’, ‘Dionysus’), ofwel de god van plezier en van het feesten. Vandaar staat Ibiza ook bekend als party-eiland.

Ibiza is het eiland van de Fenicische godin Tanit die verbonden is met de Cypriotische godin ‘Aphrodite’. Eeuwen geleden werden aan haar offers gebracht en dit gebeurt nog vandaag de dag.

Tanit en las cuevas

Het is een klein eiland met vele mogelijkheden, zoals schitterende stranden, hippie markten, winkels van beroemde ontwerpers, interessante musea, trendy restaurants, het nachtleven in de befaamde discotheken, en wereldbekende lounge clubs. Alles op het eiland is met een auto binnen een uur bereikbaar.

Accommodatie op Ibiza

thumbs_ibizapowerspot

De accommodatie is in een authentiek Ibiza stijl huis met privacy, gelegen in de energierijke natuur van het eiland Ibiza en uitzicht op Es Vedrà. Op deze plek kun je de werkelijke Ibiza spirit ervaren dat zoveel mensen van heel de wereld aantrekt.

balcony-panorama

• 6 Overnachtingen  in verblijf in een schitterende authentiek Ibiza stijl huis of villa te midden van de energie gevende natuur van Ibiza                                                                                                  • Op basis van delen tweepersoons kamer en badkamer. Indien je de kamer alleen wilt, wordt een toeslag van
• Vegetarisch ontbijt en lunch (op donderdagavond soep en maandagochtend alleen ontbijt)
• Dagelijkse Well-Being Fertiliteits Sessie met ademhaling, meditatie, mantra zingen, dansen, massage en zachte yoga houdingen
• Dagelijkse Well-Being Fertiliteits Coaching Workshop om je te begeleiden met diverse kwesties zoals levensstijl, denkwijze, om te gaan met stress en angst, liefde en relaties, en in je eigen scheppingskracht te komen en tot de essentie van je kinderwens.

Niet inbegrepen in het weekend:

• Vlucht of boot naar Ibiza. Zie vliegmaatschappijen zoals Transavia, Vueling, Ryanair, EasyJet, Vueling, Iberia, Air Berlin, etc. Voor boot vanaf Barcelona of Denia: Directferries, Balearia, etc. Zorg dat je vlucht uiterlijk vrijdagmiddag aankomt en op niet eerder dan zondagavond vertrekt.
• Transfer van en naar het vliegveld of haven. Taxi’s staan gereed op het vliegveld en bij de haven of transfer aan vragen bij Coco Bliss.
• Autohuur is zeer aan te raden wil je mobiel zijn en wat van het eiland kunnen zien. Zie intermediairs zoals: Doyouspain; Cardelmar, Rentalcars.com
• Reis- en annuleringsverzekering
• Dranken en maaltijden buiten ontbijt en lunch. Water dient in flessen te worden aangeschaft, want op Ibiza kun je het water niet uit de kraan drinken
• Excursies en Speciale Evenementen:
– Cultuur ‘Galerie/Museum’ met tapas/diner in (oude stad van) Ibiza                                                  – Hippiemarkt ‘Las Dalias’ met tapas/diner in bar Anita, Sant Carlos (maandag- of dinsdagavond     – Hippiemarkt ‘Es Canar’ met zonsondergang en tapas/diner in bar/restaurante Chirincana (woensdag)                                                                                                                                                      – Relaxen in Spa/Hamam met optie schoonheidsbehandeling                                                     • Speciale Ibiza Services die worden verzorgd door Coco Bliss tegen vergoeding. Alles wat buiten de weekend om door Coco Bliss geregeld wordt, zoals regelen van transfer van en naar vliegveld/boot, reserveringen van restaurant, disco, vluchtreserveringen en bevestigingen, printen van tickets, etc. (op aanvraag)                                                                                                          • Privé sessies met Coco Bliss: Coaching, Tantra, Massage, Yoga, Meditatie, Wandelen, Dansen, etc. Een privésessie van 90 minuten kost 100 euro.

Prijzen

De prijs bedraagt €995 per persoon of €1.750 per paar of voor twee vriendinnen. Het maximale aantal deelnemers  in een groep is 12 personen. De prijs is op basis van het delen van een 2-persoons kamer en delen van een badkamer. Indien je een 2-persoonskamer voor jezelf wilt, komt er een toeslag van €750 bovenop de prijs van €995.

Privé Well-Being Ibiza Fertility retreat op maat gemaakt

Als je interesse hebt in een speciale privé Well-Being Fertility retreat op maat gemaakt, alleen of met je partner, neem dan contact met me op en vertel me jouw wensen en de data dat je op Ibiza wilt verblijven. Een 3-daagse privé retreat vanaf €2.750 voor 1 persoon of voor €5.000 voor een stel op basis van eigen studio/appartement, inclusief ontbijt, lunch en privé sessies. Op verzoek ook speciale VIP-arrangementen mogelijk.

Adal&Coco Tantra Ibiza Spirit Festival

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

De aanmelding wordt binnen enkele dagen per email bevestigd met een factuur. De factuur dient binnen een week te worden betaald.

Annuleringsvoorwaarden

8 weken voor aanvang van de weekend: 50% van het totale bedrag

tussen 4 en 8 weken voor aanvang : 75% van de totale prijs

4 weken tot aanvang: totale prijs.

Coco Bliss behoudt het recht om de retreat te annuleren bij minder dan 6 deelnemers. Het totale bedrag van betaling wordt geretourneerd.

Ibiza Sunset1 Hervas Mora

Internet, Facebook, LinkedIn and Skype

Voor data van weekends/weken, informatie, foto’s en video’s: www.cocobliss.org

Vragen en speciale verzoeken: info@cocobliss.org

Facebook pagina’s: Coco Matthijssen (Coco Bliss) en ‘Fertility Well-Being Ibiza’

LinkedIn: Coco Matthijssen

Coaching via Skype: cocobliss (op afspraak). Een coachingsessie van 1,5 uur bedraagt €120.

Mobiel Coco: 0034 610 828 600 (whatsapp) en 0031 618 087 018 (alleen tijdens verblijf in Nederland)

 

Ik zie er naar uit om je/jullie te mogen verwelkomen tijdens de Well-Being Fertility retreat op het magische eiland Ibiza!

Zonnige groeten van Ibiza,

Coco El Corsario klein

Coco

(Copyright: Coco Bliss)