home coco yoga massage workshop dans schema filmpjes contact
   
   
 

Massage

Massage zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk ontspant. Door massage, dat een combinatie is van aanraking en warmte neemt het hormoon endorfine toe. Endorfine vermindert het stressgevoel. Het geeft je een vredig en rustig gevoel, ontspant de spieren en brengt de bloeddruk omlaag, verlicht pijn, stimuleert de doorbloeding en geeft energie.

  Mijn massage opleiding heb ik in India gedaan. Daar heb ik diverse (acupressuur) massagetechnieken geleerd. Bovendien heb mij geschoold in de Indiase 'ayurveda' (kennis van het leven/gezondheidsleer) en de Chinese Medicijnleer waarbij met namen de 'meridianen' (energiebanen in het lichaam die verbonden zijn met de organen) worden behandeld. Ik masseer alleen met pure natuurlijke essentiële olieën zonder chemische toevoegingen. Daarbij maak ik gebruik van 'aromatherapie'(behandeling/genezing door middel van geuren) waar ik ook alleen geurolieën gebruik die puur natuurlijk zijn zonder chemische toevoegingen. Bij zwangerschapsmassage gebruik ik zachte technieken en ontspannende geuren. Bij een gewone masssage kan meer druk worden gegeven en kan er aromatherapie worden gebruikt die ontspannend, activerend of pijnverlichtend is.
     
         
 

Soorten massage: ontspanningsmassage, hot stone, ayurvedische massage (inclusief consult), zwangerschapsmassage (ook met partner mogelijk),chakra (energiecentra) massage, babymassage, en tantra (niet sexuele) massage voor partners.

Privé massage: 45 euro per uur. 60 euro voor 90 minuten, inclusief essentiële olieën en aromatherapie. Je hoeft zelf niets mee te brengen, alles is aanwezig en inclusief in de prijs.
Aanmelden via aanmeldformulier op de startpagina en aangeven voor welke dag en tijd je voorkeur hebt.

 

Voor meer info: info@cocobliss.nl

home