Vlogs&Blogs

FERTILITY LIFESTYLE:

ALLES WAT JIJ ZELF KUNT DOEN OM JE VRUCHTBAARHEID TE OPTIMALISEREN

Fertility Lifestyle

De Fertility Lifestyle omvat alles dat jij kunt doen om je vruchtbaarheid te optimaliseren.

De Fertility Lifestyle omvat vele aspecten waar jij zelf invloed op kunt uitoefenen, zoals: voeding, beweging, ontspanning en positieve mindset. Een Fertility Coaching Sessie kan bestaan uit Fertility Yoga, Fertility Massage, en adviezen voor Fertility Food en een Positieve Mind Set.

Geef je kracht nooit weg aan en ander, want er bestaan veel mogelijkheden om je vruchtbaarheid te verbeteren. Of je nu zwanger probeert te worden via een natuurlijke weg of met behulp van hormonen en/of een traject in een fertiliteitskliniek. Als je samen met een partner probeert zwanger te worden, dan is het ook belangrijk dat hij de Fertility Lifestyle toepast om de kans om zwanger te worden en te blijven te vergroten en een gezonde baby op de wereld te zetten.

Wat is Fertility Coaching?

Fertility Coaching is de begeleiding van vrouwen, mannen en paren met hun kinderwens. We werken aan het optimaliseren van je vruchtbaarheid op fysiek, mentaal, emotioneel en hormonaal niveau. Dit doen we door het integreren van de Fertilty Lifestyle in je dagelijkse leven.  De Fertility Coaching kan persoonlijk plaatsvinden in mijn studio in Amsterdam, of op Ibiza, maar kan ook op afstand via video call met Skype of Whatsapp.

Wie ben ik?

Ik heet Coco Matthijssen en mijn organisatie heet Coco Bliss. Ik ben die ‘zwangere’ mevrouw die op de televisie bij Eva Jinek was. Op de Linda website stond een interview met mij toen ik op 48 jarige leeftijd moeder was geworden. Mijn verhaal stond ook in diverse bladen zoals de Margriet, Mijn Geheim, Yoga Magazine en Ouders van Nu. Bovendien was ik in het RTL Nieuws dit jaar toen ook in Nederland de leeftijd voor IVF tot 50 jaar is verhoogd. Deze interviews zijn te zien en te lezen op de media pagina van mijn website.

Ik heb na meer dan 10 jaar van alles te geprobeerd zwanger te worden en uiteindelijk mijn zoon Elvis mogen ontvangen. Mijn vruchtbaarheidsreis heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben: een ervaringsdeskundige op het gebied van vruchtbaarheid. Daarom werk ik nu als Fertility Coach en is mijn missie om vrouwen, mannen en paren te helpen met hun kinderwens en hun vruchtbaarheid te optimaliseren.

Interview met uitleg over mijn vruchtbaarheidsreis en Fertility Coaching

In het interview aan Scarlet Stolker van Yoga Healing Happiness vertel mijn verhaal en mijn werkzaamheden:

Fertiliteitscoach Coco kreeg op haar 48e haar kind

Inspiratie Interview!Op het mooie Ibiza heb ik een afspraak met de leuke lieve Coco Matthijssen. Coco, ook wel Coco Bliss genoemd, is op haar 48e bevallen van zoon Elvis. Dit ging niet makkelijk en zij heeft een lang proces moeten doorlopen om dit geluk uiteindelijk te mogen ervaren.10 Jaar lang heeft zij een heel traject gevolgd in Nederland en diverse andere landen om haar droom tot werkelijkheid te brengen. Vele artsenbezoeken, fertiliteitsbehandelingen, embryodonatie, eiceldonatie, kunstmatige inseminatie, een adoptieproces. Na een aantal miskramen en 10 jaar ervaring en kennis is zij via eiceldonatie op een natuurlijke manier bevallen van Elvis.Coco is hiermee ervaringsdeskundige en heeft besloten andere mensen hiermee te helpen en dit uit de taboesfeer te halen. Als Fertiliteitscoach helpt zij vrouwen, paren maar ook homostellen met een kindwens door middel van een holistische benadering van body, mind & spirit. Zij organiseert retreats op Ibiza, geeft coachingssessies, zowel live als via Skype. Om nóg meer mensen te kunnen helpen en bereiken met al haar kennis en ervaring leidt zij ook andere mensen op tot Fertiliteitsoach! Naast Fertiliteitscoach is zij ook Love coach. Vanuit haar eigen liefdeservaringen, ervaring als coach bij een relatiebureau maar ook alles wat zij heeft geleerd vanuit de Tantra en verdieping in vele andere wijsheden en healings helpt zij mensen bij het vinden van de liefde. Liefde voor jezelf en het bewust liefhebben van een ander: Conscious Love. Let Love Rule! Op 9 juli is zij in Nederland en verzorgt zij een gratis informatiebijeenkomst in Amsterdam over de Retreats en coachingssessies. Bezoek haar website www.cocobliss.org voor meer informatie!

Geplaatst door Yoga Healing Happiness op donderdag 4 mei 2017

Fertility Retreat op Ibiza in televisie-uitzending Marlijn de Dolende Dertiger

In de serie ‘Marlijn de Dolende Dertiger’ over de kinderwens, was een impressie te zien van mijn Fertility Retreat op het vruchtbare eiland biza. Afgelopen september namen zes vrouwen uit Nederland en België op uitnodiging deel aan mijn Fertility Retreat op Ibiza. Melany Brunings, de oprichtster van ‘Kinderwensbloggers’ (kinderwensbloggers.com) en diverse Kinderwens groepen, had ook een oproep voor deelname geplaatst. De deelneemsters waren allemaal vrouwen met een kinderwens, met hun eigen geschiedenis en ‘vruchtbaarheidsreis’. Het huis stond op een schitterende energieplek vlak vlak voor de rots Es Vedrà die zoveel mensen naar Ibiza trekt.

Tijdens een Fertility Retreat werken we aan een levensstijl die je vruchtbaarheid optimaliseert. De workshops als Fertility Yoga, Fertility Massage, Fertility Food en Positieve Mind Set staan onder meer op het programma. Een van de deelnemers in september was Patricia Klaasen, oprichtster van de ‘Dag van de Kinderwens (opgericht samen met Melany Brunings van Kinderwensbloggers) (https://dagvandekinderwens.petities.nl). Teven is Patricia de oprichtster van ‘Wishing a Wonder’  (www.facebook.com/Wishing-a-wonder-610419585792377/?fref=ts) waarmee zij geld inzamelt voor mensen met een kinderwens. Zij heeft hierover haar eigen documentaire op Linda TV.

Patricia is in de uitzending van Marlijn de Dolende Dertiger te zien als zij de positieve fertility affirmatie schreeuwde: “Ik ben vruchtbaar !” Hierbij de link naar de televisie-uitzending:  https://youtu.be/1gcAkNMq14o

Wil je meer weten over mijn Fertility Coaching, Fertility Retreats en de eerste internationale opleiding tot Fertility Coach op Ibiza?

Dan ben je van harte welkom om op zaterdag 1 september van 11 tot 14 uur tijdens de gratis voorlichtingsbijeenkomst in mijn studio Bliss in Amsterdam, Filips van Almondestraat 9-huis te komen. Parkeren is gratis. Tram 7, 12, 13 en 14 stoppen om de hoek. Tijdens de bijeenkomst worden gratis fertility hapjes, drankjes geserveerd. Ook gaan we met elkaar ook en paar Fertility Coaching, Fertility Yoga oefeningen en Fertility Self Massage doen. Je kunt ook een vriendin of collega meenemen die interesse heeft.

Meld je gratis aan via: info@cocobliss.org

Kijk op mijn website voor informatie over Fertility Coaching, Fertility Retreats en de opleiding tot Fertitlity Coach en volg mijn blogs en vlogs op Facebook (Coco Matthijssen) en Youtube.

https://youtu.be/74QjbfSuGjc

Testimonials

“Lieve Coco, Hartelijk dank voor je super sessie! Je bent geweldig. Je bent zo’n prachtige vrouw van buiten en van binnen! En heel wijs. Ik ben echt blij met je goede en eerlijke adviezen!” Barbara, 47 jaar, tandarts.

“Coco is very devoted and passionate on what she does . She is very good in what she’s doing and you can see that she loves her job.” Francesca, 36 years, working in finance.

“Coco straalt rust en ontspanning uit. Je hebt het gevoel dat je je mag zijn wie je bent en dat alles wel goed komt.” Aukje, 42 jaar, yoga docent.

“Dear Coco, Thank you for a fantastic week full of inspiration, professional workshops and relaxation at a magical and loving place at Ibiza. It really enhanced my energy and fertility.” Mike, 48 years, artist.

“Ik heb in september 2016 meegedaan aan de fertility retreat van Coco. Geweldige sfeer, rustgevende omgeving, ontzettend veel geleerd over mezelf en mijn lichaam om zodoende zo optimaal mogelijk te kunnen beginnen aan de vruchtbaarheidsbehandelingen.” Loes, 28 jaar, werkend in de thuiszorg.

Korting voor delen van dit bericht

Als je dit bericht op op Facebook deelt, ontvang je een korting van €40 op een Fertility Coaching sessie van 90 minuten ter waarde van €90 via Skype of in mijn studio in Amsterdam. De prijs voor jouw sessie wordt dan €50.

Ik zie er naar uit om je te begroeten!

Coco

Email: info@cocobliss.org

Website: www.cocobliss.org

Facebook: Coco Matthijssen (Coco Bliss) https://www.facebook.com/coco.bliss.12

Skype: cocobliss (alleen op afspraak)

Nederlandse mobiel: 06-18 08 70 18 (ook whatsapp)