home coco yoga massage workshop dans schema filmpjes contact
   
   

 

Retreats

Ibiza Energy Retreat : 2 t/m 7 mei 2013, 

Camping La Playa/Chirincana, Cala Martina, Es Canar, Ibiza

 

Laad jezelf op met vitaliserende yoga, rustgevende meditatie, verkwikkende wandelingen, ontspannende massage en energieke dans op het magische eiland Ibiza !!!

599,- voor 6 dagen vol pensionop ( op basis 2-persoons tipi tent of gewone tent voor jezelf alleen)

en alle workshops op een schitterende energie plek !!!

   € 699,-  voor verblijf in een houten bungalow   i.p.v. in tipi tent, te delen met 4 personen.

Aanmelden via het inschrijf formulier en vermelding 'Ibiza Energy Retreat mei 2013'

Testimonials deelnemers Ibiza Energy Retreat 2011:

" Op een fantastische spirituele plek heb je mij kennis laten maken met de fijne facetten van yoga en meditatie. Er is een weg gebaand om dit op een eenvoudige wijze in mijn leven te integreren. Het totale aanbod, inclusief het heerlijke liefdevolle eten, klopt helemaal. " (Karin, werkzaam in de zorg)

"Dank voor een fantastische week van inspiratie, professionele workshops en onthaasting op een magische en liefdevolle plek." Graag tot een volgende keer!" (Michael, werkzaam bij de televisie)

"Het was een energieke, leuke en liefdevolle ervaring." (Lara & Raymond, werkzaam in de sportbranche)

"Zo jammer om afscheid te nemen van deze schitterend plek. De retreat heeft mij veel creatieve inspiratie gegeven." (Lenny, kunstenares).

 

Ibiza, het eiland van onbegrensde mogelijkheden van onbegrensde mogelijkheden en bijzondere energie trekt inspirerende mensen aan vanuit heel de wereld. Ibiza is bekend om haar mooie stranden, bars en disco’s waar je dag en nacht kunt dansen, gezellige hippiemarkten, trendy bars met mooie loungemuziek van Ibiza, sprankelende cava en typische Spaanse tapas.

De locatie Camping La Playa bevindt zich aan het strand van de schitterend baai van Cala Martina, Es Canar. Een unieke plek met speciale energie! De camping ligt direct aan het strand, heeft veel schaduw van mooie pijnbomen. Op de 'hippie' camping heerst een heerlijke relaxte sfeer. De camping ligt vlak bij het gezellige plaatsje Santa Eularia.

 

 

De Ibiza Energy Retreat is een onvergetelijke beleving om energie op te laden. Je begint de dag met meditatie en yoga. Gevolgd door een lekker ontbijt. Daarna maken we een wandeling of doen een andere activiteit in de mooie natuur. De rest van de dag ben je vrij en kun je naar het strand of lekker ontspannen aan zee. Of verwen jezelf met een massage of een andere privé sessie. In de avond kun je winkelen in Ibiza stad of genieten van het bruisende nachtleven. Enkele avonden staat er een activiteit op het programma, zoals tijdens zonsondergang mediteren, yoga trance dansen, of struinen op de hippiemarkt. Alle workhops, lunch, ontbijt en diner zijn inclusief, maar niets is verplicht. De prijs is exclusief het vervoer naar en op Ibiza. Je kunt vliegen voor ca. € 200,- (Ryanair, Vueling) en je kunt voor ca. € 100,- een week een auto huren (doyouspain.com) als je dit zo spoedig mogelijk via internet boekt. De auto kun je met anderen delen. Zorg dat je uiterlijk 2 mei in de ochtend op Ibiza arriveert. De retreat eindigt aan het einde in de middag van 7 mei. Wil je eerder komen en/of langer blijven dan is dit mogelijk. Geef dit aan bij je inschrijving. Je kunt je aanmelden via het formulier op de website of via e-mail.

 


Inclusief:
- Alle overnachtingen op basis van een 2 persoons bungalow of 2 persoons tipi tent.
- Vol pension (ontbijt, lunch en diner) met thee, koffie of water.
- Alle workshops (voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben)

Exclusief:
- retourvlucht Ibiza
- transfer van en naar het vliegveld op Ibiza
- eventueel autohuur
- reis- en annuleringsverzekering
- extra activiteiten (excursies, individuele massagesessie en/of coaching sessie, etc.)

 

Programma
Ontspannen en genieten in het moment!
We starten de ochtendsessie met meditatie en yoga. Na het ontbijt gaan we wandelen of is er een andere workshop in de natuur. Daarna ben je de hele middag vrij om te doen wat je wilt en kun je op avontuur op Ibiza, naar het strand, of een prive les massage, of coaching boeken. Of gewoon helemaal niets doen en lekker ontspannen aan het strand. Enkele avonden staat er een activiteit op het programma, zoals mediteren bij zonsondergang bij de magische rots van Es Vedra, bezoek an de Hippiemarkt en Yoga Trance Dance.

Alle workshops, ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen, maar je bent nergens toe verplicht. Go with the flow!

 

Coco Bliss,
Graag verwelkom ik je op Ibiza om je te begeleiden tijdens de Energy Retreat. In India heb ik de internationaal erkende Hatha Yoga docenten opleiding van Sivananda en de ayurvedische massage opleiding gevolgd. Ik geef ook les in Tantra. Naast yoga, is dansen een van mijn passies. Ik heb Psychologie, Bedrijfskunde en Filosofie gestudeerd en werk tevens als coach. Ik heb mijn eigen yoga studio in Amsterdam. Ik geef workhops op het yogafestival van Nederland en Ibiza. En op aanvraag workshops, lessen, weekends en retreats op maat gemaakt.

Graag tot ziens!


Warme hartgroet,

Coco Bliss

Meer informatie: info@cocobliss.org

 

 

 

 

 

 
home