Interview Fertility Coaching met Scarlet Stolker van Yoga Healing Happiness

Geplaatst door Coco Matthijssen op zondag 14 mei 2017

Inspiratie Interview!

Op het mooie Ibiza heb ik een afspraak met de leuke lieve Coco Matthijssen. Coco, ook wel Coco Bliss genoemd, is op haar 48e bevallen van zoon Elvis. Dit ging niet makkelijk en zij heeft een lang proces moeten doorlopen om dit geluk uiteindelijk te mogen ervaren.

10 Jaar lang heeft zij een heel traject gevolgd in Nederland en diverse andere landen om haar droom tot werkelijkheid te brengen. Vele artsenbezoeken, fertiliteitsbehandelingen, embryodonatie, eiceldonatie, kunstmatige inseminatie, een adoptieproces. Na een aantal miskramen en 10 jaar ervaring en kennis is zij via eiceldonatie op een natuurlijke manier bevallen van Elvis.

Coco is hiermee ervaringsdeskundige en heeft besloten andere mensen hiermee te helpen en dit uit de taboesfeer te halen. Als Fertiliteitscoach helpt zij vrouwen, paren maar ook homostellen met een kindwens door middel van een holistische benadering van body, mind & spirit. Zij organiseert retreats op Ibiza, geeft coachingssessies, zowel live als via Skype. Om nóg meer mensen te kunnen helpen en bereiken met al haar kennis en ervaring leidt zij ook andere mensen op tot Fertiliteitsoach!

Naast Fertiliteitscoach is zij ook Love coach. Vanuit haar eigen liefdeservaringen, ervaring als coach bij een relatiebureau maar ook alles wat zij heeft geleerd vanuit de Tantra en verdieping in vele andere wijsheden en healings helpt zij mensen bij het vinden van de liefde. Liefde voor jezelf en het bewust liefhebben van een ander: Conscious Love. Let Love Rule!

 

Leave a Reply