home coco yoga massage workshop dans schema filmpjes contact
   
   
 

Workshops

(Hot) yoga, Yoga (trance) dance, chakra yoga, partneryoga, tao van de vrouw en buikdans yoga
Alle workshops vinden plaats in studio Bliss , tenzij anders vermeld. Het tarief voor een workshop bedraagt 20 euro per persoon (2,5 uur) of 2 lessen op je kaart. Bij kinderyogaworkshop kind en ouder samen voor de prijs van één.

WORKSHOP BUIKDANS YOGA (VOOR VOLWASSENEN, ZWANGEREN EN KINDEREN)

Buikdansen incombinatie met yoga is een hele speciale ervaring die je veel plezier en energie geeft!!!

Prijs: 20 euro of 2 lessen op je kaart.

Meld je aan via het aanmeldformulier op de startpagina dan ben je verzekerd van een plek.

 
Workshop (zakelijk of op verjaardag/ vrijgezellenfeestje) van 1,5 uur op locatie:
100 euro (exclusief btw en reiskosten).
 

KINDERYOGA WORKSHOP

Kinderyoga is de ideale manier voor de verbetering van de lichaamshouding, concentratie en zelfvertrouwen van uw kind!

 

In deze workshop gaan we op sprookjes avontuur! We doen yoga-en ademhalingsoefeningen, gaan zingen, dansen, masseren, fantaseren, mediteren en tekenen. En als je wilt, wordt je geschminckt. We gaan vooral veel plezier hebben. Je krijgt limonade en een koekje. Je mag je ook verkleden als iemand uit jouw favoriete sprookje en/of sprookjes spullen meenemen.


Ik heb de kinderyoga-opleiding gedaan bij Helen Purperhart, bekend van diverse boeken, kaartspellen en dvd’s. Je kunt mij ook inhuren voor een (verjaardags) feestje of voor een workshop (privé of zakenlijk).

Prijs: 15 euro of 2 lessen op de kinderyoga kaart.

Meld je aan via het inschrijfformulier op de startpagina dan ben je verzekerd van een plek.

HOT YOGA

Hot Yoga is op dit moment de meest populaire vorm van hatha yoga. Hot Yoga is yoga in een warme ruimte Deze vorm bestaat uit een vast aantal yogahoudingen die telkens in de zelfde volgorde voorkomen, waarmee je alle spieren van het lichaam traint. Door de warmte wordt je lichaam snel opgewarmd. Hierdoor ga je zweten waardoor je direct afvalstoffen verliest. Je lichaam wordt gereinigd en het is ook nog goed voor de lijn. Hot Yoga verlaagt de bloeddruk, vermindert rugklachten, blessures en aandoeningen aan de luchtwegen. Hot Yoga geeft je evenwicht, kracht, flexibiliteit en energie!

Yogamat hoef je niet mee te nemen, wel een grote (badhand)doek om je zweet op te vangen en een navulbaar waterflesje mee. Drink genoeg water voor dat je aan de les begint en eet minimaal 1 uur van te voren niet.

Hot Yoga les elke donderdagavond van 20 tot 21.30 uur !!!!

 

 
WORKSHOP YOGA TRANCE DANCE

Let yourself go with the flow!
Deze workshop is een combinatie van yoga-oefeningen en verschillende danssoorten op onder meer Afrikaanse, Indiase, Arabische, Spaanse en Trance-muziek.

Voor deze workshop heb je geen yoga-en of danservaring nodig. Laat jezelf gaan op de vibraties van de muziek. Ervaar de helende en energiegevende kracht van yoga dance!

Deze workshop wordt onder meer gegeven tijdens de Welness Days in Andorra.

 
     

CHAKRA YOGA

Een totale workout van body & mind!

Deze workshop is een combinatie van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen.

Chakra's zijn de energiecentra in je lichaam die bepalend zijn voor je lichamelijke, psychische en spiritueel bewustzijn.

 

Foto: Lotte Stekelenburg
 

Tijdens de workshop doe je speciale oefeningen behorend bij een bepaalde chakra om blokkades in je lichaam op te heffen en je vitale energie goed te laten doorstromen. Ontwaak jezelf en voel jezelf verbonden met anderen en de wereld!

Prijs: 25 euro of 2 lessen op je kaart.

Deze workshop wordt ook tijdens het Yogafestival Terschelling gegeven.

WORKSHOP TAO VAN DE VROUW

AppleMark  

Ontdek je vrouw-zijn en heel jezelf met je vrouwelijke energie!

Volgens het taoïsme zijn vrouwen van buiten ‘yin’ (vrouwelijk, week en zacht) en van binnen ‘ yang’ (mannelijk, sterk en hard). Sommige vrouwen zijn hun innerlijke sterkte vergeten en zijn zich meer mannelijk, sterk en hard (yang) gaan gedragen.

In deze workshop werk je met je vrouwelijke energie en kracht.

Door het doen van yoga, taoistische oefeningen, dans en meditatie kom je in harmonie met jezelf, je vrouw-zijn. Juist door je zwakte als sterkte te ervaren, wordt je je bewust van je innerlijke sterkte.

Deze workshop wordt ook op het Yogafestival Terschelling gegeven.

PARTNERYOGA

Samen yoga doen is dubbel plezier en ontspanning!

Partneryoga is de unieke manier om de relatie tussen partners, vrienden en ouders te versterken! Doe samen met je/een partner ademhalingsoefeningen, houdingen, en meditatie.

Prijs: 25 euro of 2 lessen op je kaart.

Meld je aan via het inschrijfformulier op de startpagina dan ben je verzekerd van een plek.

 

home