home coco yoga massage workshop dans schema filmpjes contact
   
   
 

Yoga

"Je lichaam is kostbaar. Het is je voertuig tot bewustwording. Behandel het met zorg"

Boeddha

David Life (Jivamukti New York)
 
Dany Paradise (leraar Madonna)
     
"Yoga zorgt voor de verbinding van je lichaam, geest en ziel. Yoga brengt balans in je leven."

hatha yoga

Hatha yoga is een fysieke vorm van yoga die bestaat uit een doorgaande stroom van energie door middel van integratie van houdingen (asanas), ademhaling (pranayama) en meditatie. Deze vorm van yoga ontspant, geeft je energie, maakt je sterk en lenig!

Dinsdagavond van 20 tot 21.30 uur

Hot Yoga is op dit moment de meest populaire vorm van hatha yoga. Hot Yoga is yoga in een warme ruimte Deze vorm bestaat uit een vast aantal yogahoudingen die telkens in de zelfde volgorde voorkomen, waarmee je alle spieren van het lichaam traint. Door de warmte wordt je lichaam snel opgewarmd. Hierdoor ga je zweten waardoor je direct afvalstoffen verliest. Je lichaam wordt gereinigd en het is ook nog goed voor de lijn. Hot Yoga verlaagt de bloeddruk, vermindert rugklachten, blessures en aandoeningen aan de luchtwegen. Hot Yoga geeft je evenwicht, kracht, flexibiliteit en energie!

Yogamat hoef je niet mee te nemen, wel een grote (badhand)doek zweet op te vangen en een navulbaar waterflesje. Drink genoeg water voor dat je aan de les begint en eet minimaal 1 uur van te voren niet.

Donderdagavond van 20 tot 21.30 uur.

well woman yoga

Well Woman Yoga is speciale yoga afgestemd voor de vrouw, voor elke fase van haar leven. Bewustwording van het lichaam, tijd voor jezelf, adem en ontspanning zijn het uitgangspunt in deze yogalessen.
Well Woman Yoga is voor vrouwen van alle leeftijden, onafhankelijk van je lichamelijke conditie. Ook tijdens en na je zwangerschap.

De Wel Woman Yoga les bestaat uit meditatie, niet-statische yogahoudingen, zachte ademhalings- en ontspanningsoefeingen. Er wordt gewerkt met ondersteuning (props) wanneer nodig.

Vrijdagochtend van 10.30 tot 12 uur.

Alle groepslessen voor volwassenen:
- Per les 10 euro

Privéles: 45 euro per uur.
Schrijf je in via het inschrijformulier

 

 

home